Microsoft  >  Windows desktop
>Vista >Windows 7
Windows 8 eshte varianti baze i Microsoft Windows per sistemit operativ  te desktopit.Ky version eshte projektuar per te plotesuar te gjitha nevojat e cdo perdoruesi,dhe perfshin numrin me te madhe te permirsimeve  dhe shtesave te cilat jane eksluzive per perdoruesit sic eshte Internet Explorer i ri ,integrimi me llogarine e Microsoftit,opsione te reja dhe te permirsuara te cilat kane qene  te disponueshme vetem nga versioni Microsoft Profesional dhe Ultimate.Kerkim me i lehte ,kursen kohe ,mbrotje me te mire ,pamje te re dhe te permiresuar dhe si dhe disa nga karakteristikat ti cilat mund ti perdorini ne kete Sistem Operativ.
Windows 7 origjinal eshte prodhuar nga Microsoft, i lecensuar dhe i mbeshtetur nga Microsoft ose nje partner i besuar. Windows origjinal ndihmon ne mbrojtjen e te dhenave tuaja nga kercenimet e sigurise qe mund te shkaktojne software-t e fallsifikuara. Ky produkt, ju mundeson akses dhe mbeshtetje nga Microsoft dhe partneret e saj, ofron rifreskime dhe shkarkime per t’ju ndihmuar qe ju te perfitoni sa me shume nga kompjuteri juaj.
 
Microsoft
Windows desktop
Office
Serverл
Mjete zhvilluese

Miresevini ne Windows 7

Windows desktop
Vista
Windows 7